Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
„Aurel Vlaicu” din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.


O nouă selecție Erasmus+

Dacă vrei să beneficiezi de o mobilitate de studiu Erasmus+ în semestrul 2 din acest an universitar, poți să îți depui dosarul de candidatură la secretariatul facultății unde studiezi. Perioada de depunere a dosarelor: 23.10 -31.10 2017. Evaluarea și selecția candidaților se va face între 1-2. 11. 2017 iar rezultatele vor fi afișate în 6.11.2017.

Toate informațiile necesare pot fi găsite la Secțiunea Erasmus+, Mobilități de studiu.

Ramona Lile „O expoziţie inedită la UAV”

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad găzduieşte expoziţia Campus KNIT în perioada 25-27 octombrie la parterul Complexului M. Expozanţii, compania japoneză SHIMA SEIKI, au adus la Arad câteva din cele mai moderne utilaje din domeniul textil. Toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi în complexul din Micălaca pentru a admira şi a vedea modul de funcţionare al acestora precum şi produsele care se pot obţine cu noua generaţie de maşini. „Ne bucurăm că am reuşit să aducem la noi, la universitate, această expoziţie. Aradul are o tradiţie în industria textilă iar universitatea noastră pregăteşte specialişti pe acest domeniu în cadrul facultăţii de inginerie. Îi învităm pe toţi cei interesaţi, pe cei care lucrează în această industrie, pe cei curioşi să vadă care sunt cele mai moderne utilaje de pe piaţă, să viziteze expoziţia şi să descopere noile tehnici în domeniul textile” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Cursuri gratuite de limba chineză la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

O nouă serie de cursuri de limba chineză  se va desfăşura, începând cu data de 9 octombrie,  la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. De luni până vineri cei interesaţi să cunoască limba chineză pot participa în mod gratuit la orele organizate în clădirea rectoratului UAV, Bd. Revoluţiei, nr.77, in sala D9 de la parterul cladirii. Cursurile susţinute de către un profesor chinez se vor desfăşura după următorul program: luni între orele 17.00-19.00, miercuri între orele 16.00-18.00, joi între orele 17.00-19.00 şi vineri între orele 16.30-18.30.

Cei mici sunt iniţiaţi în limba chineză în fiecare marţi între orele 16.00-18.00. Toate cursurile se vor derula în sala 37 de la etajul II al clădirii.

„Ne bucurăm că şi anul acesta vom continua seria cursurilor gratuite pentru toţi cei interesaţi de limba şi cultura chineză. Sperăm ca de această oportunitate, pe care universitatea noastră împreună cu Institutul Confucius o creează, să beneficieze cât mai mulţi arădeni”, a declarat prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV.


Linkuri utile

Ziua Educaţiei a fost marcată la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Dezbateri despre rolul educaţiei în viaţa socială, despre rolul dascălilor în procesul educativ au avut loc, joi, 5 octombrie,  la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială. Profesori şi studenţi, invitaţi din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, a Casei Corpului Didactic precum şi din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie au luat parte la workshopul organizat în complexul M al universităţii arădene de stat.

Au fost prezenţi inspectorul şcolar general Anca Stoenescu, inspector de specialitate de la IŞJ Arad, Andrada Marcu, directorul Casei Corpului Didactic, Adela Redeş,  precum şi Mihaela Roman de la IPJ Arad.

Din partea conducerii universităţii au fost prezenţi, rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile, prof.univ.dr. Codruţa Stoica şi prof.univ.dr. Alexandru Popa, prorectori ai UAV. „Ziua Educaţiei este o zi importantă pentru sistemul de învăţământ. Mă bucură iniţiativa colegilor de la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei care au decis să o sărbătorească alături de studenţi prin organizarea acestui workshop. Cred că este o bună oportunitate de a fi prezentate proiectele educaţionale ale facultăţii, de a discuta despre impactul lor asupra vieţii academice, de a discuta despre provocările actuale ale  sistemului educativ  ” a punctat prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV.


SMIT signs collaborative educational and research with University of Arad, Romania

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET