DSC 6228

Profesori ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au devenit membri ai CNATDCU.

24.08.2024


A fost publicată componența unuia dintre cele mai importante organisme pentru învățământul superior românesc: Comisia Națională de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) din care vor face parte, pentru următorii patru ani, 6 cadre didactice ale Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Comisiile de specialitate în care au fost nominalizați sunt constituite din experți în domeniile științifice arondate.

Prof. univ.dr Cristinel Ioja, decanul Facultății de Teologie, face parte din Consiliul General al CNATDCU și ocupă, de asemenea, funcția de președinte al comisiei de teologie. Alături de el, face parte, ca și membru al comisiei, conf.univ.dr Caius Cuțaru, cadru didactic al facultății arădene.

Prof.univ.dr. Dana Copolovici, prorector privind cercetarea științifică, este membru al comisiei Biologie și Biochimie, iar prof. univ.dr. Copolovici Lucian, directorul Institutului de Cercetare Interdisciplinar al Universității „Aurel Vlaicu" din Arad, este membru în comisia pentru Ingineria Mediului.

Tot în domeniul ingineriei, universitatea arădeană de stat este reprezentată de către prof.univ.dr. Bălaș Valentina, membru în comisia de Calculatoare, tehnologia informației și ingineria sistemelor și de către prof.univ.dr. Duma Virgil-Florin, membru în cadrul comisiei de Inginerie mecanică, mecatronică și robotică și inginerie genistică și de armament.

„Selectarea colegilor mei în comisiile de specialitate, precum și în Consiliul General al CNATDCU, confirmă valoarea profesională și integritatea acestor cadre didactice. Ne bucură reprezentarea universității arădene de stat în acest organism și cred că aceste nominalizări vor contribui la creșterea prestigiului UAV și a încrederii în valoarea educațională a programelor noastre de studii, asigurată de expertiza întregului corp academic”, a declarat rectorul UAV, Teodor Cilan.