Afis IACTE 2024

Conferința „Abordări Inovatoare ale Tendințelor Contemporane în Educație” , ediția a 2-a

10/23/2024

Cea de-a doua ediție a conferinței „Abordări Inovatoare ale Tendințelor Contemporane în Educație” (IACTE 2024) se va desfășura la Facultatea de Științe ale Educației Psihologie și Asistență Socială, din cadrul UAV, în perioada 14-15 noiembrie 2024.

Organizată în sistem hibrid (cu prezență fizică și online) ediția de anul acesta își propune să abordeze provocările actuale din sistemul de educație prin dezvoltarea de strategii care să răspundă nevoilor în continuă schimbare.

Educația incluzivă, impactul tehnologiilor digitale, pedagogia digitală, educația STEAM, managementul școlar sunt doar câteva din topicurile propuse pentru ediția din anul acesta celor care vor să contribuie prin lucrările și intervențiile lor, la succesul conferinței.

IACTE 2024 va include sesiuni plenare, prezentări pe secțiuni și ateliere conduse de experți naționali și internaționali, promovând colaborarea și dialogul, oferind oportunități valoroase de dezvoltare profesională pentru cercetători, educatori, reprezentanți ai organizațiilor profesionale, instituții publice, studenți și doctoranzi, în special pentru cei din domenii precum educația, psihologia, sociologia și asistența socială.

Mai multe detalii despre conferință, înscriere și participare găsiți aici: https://www.uav.ro/academic/cercetare-stiintifica/apeluri-conferin%C8%9Be/iacte-2024