Anunt

ANUNT pentru selectarea partenerilor, entităţi private, În vederea depunerii de proiecte finantate din fonduri structurale nerambursabile

17.05.2024

În conformitate cu art. 28 din OUG nr.124/2021, cu modificările şi completările ulterioare, şi art. 24, alin. (7) şi (8) din HG nr. 209/2022, Universitatea „Aurel Vlaicu" din Arad anunţă organizarea procedurii de selecţie pentru identificarea unui partener, în scopul realizării obiectivelor principale pentru proiectul Transformare Educaţională: Integrarea competenţelor digitale în predarea multidisciplinară ce va fi elaborat şi depus spre finanţare în cadrul PLANULUI NAŢIONAL DE REDRESARE ŞI REZILIENŢĂ, Pilonul VI. Politici pentru noua generaţie. Componenta 15. Educaţie Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educaţiei Investiţia 8. Program de formare la locul de muncă pentru personalul didactic.

Infomaţii privind scopul/ condiţiile de eligibilitate/ obiectivele/ activităţile propunerii de proiect se găsesc pe site-ul Ministerului Educaţiei accesând următorul link: https://www.edu.ro/comunicat_presa_05_2024_cons_pub_GS_apel_PNRR_pedagogie_digitala.

Vizualizare anunt complet