Proiect MEN

Resurse utile în domeniul formării în cariera didactică

14.06.2024

Ministerul Educației a pus la dispoziția cadrelor didactice o nouă resursă în domeniul formării în cariera didactică, site-ul https://www.eprof.ro/.

Site-ul a fost creat în contextul implementării proiectului necompetitiv sistemic POCU/904/6/25/Operațiune compozită OS 6.5, 6.6, COD SMIS 146587 Profesionalizarea carierei didactice-PROF, derulat de Ministerul Educației.

Prin acest proiect a fost creat un sistem național coerent și fiabil de formare profesională și de dezvoltare a competenței didactice, ca formare psihopedagogică, necesare ocupării și exercitării unei funcții didactice, pentru obținerea performanței pedagogice în învățământul preuniversitar din România, în activitatea de predare/formare și în activitatea de management educațional.

Aici poți consulta: Registrul național al profesorilor mentori din învățământul preuniversitar, Registrul Național al Formatorilor din învățământul preuniversitar, Registrul național al programelor pentru dezvoltare profesională continuă acreditate, Rețeaua-națională a școlilor de aplicație, precum și multe alte resurse necesare în cariera didactică.